ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΕΡΤ – ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΑΜΠΑΤΡΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 13/1/2014

ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΕΡΤ – ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ
________________________________________________________________________________________________________
Προαύλιο ΕΡΑ, Δασύλλιο free.erapatras@gmail.com Τηλ. 2610 – 240367

ΚΑΛΕΣΜΑ
ΓΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΑΜΠΑΤΡΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 13/1/2014

Η Μόνιμη Συνέλευση Αλληλέγγυων ΕΡΤ – ΕΡΑ Πάτρας απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις λαϊκές συνελεύσεις, κοινωνικές δομές αλληλεγγύης, αντιφασιστικές – αντιρατσιστικές κινήσεις, συλλόγους, πρωτοβάθμια συνδικάτα καθώς και σε κάθε αγωνιστή και αγωνίστρια.

Η παρατεταμένη οικονομική και πολιτική χρεοκοπία της χώρας μας έχει δημιουργήσει συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης. Το πρόβλημα είναι σοβαρότερο στις μεγάλες πόλεις όπου και επιδεινώνεται από τη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε χιλιάδες νοικοκυριά.
Καταγγέλλουμε την κοροϊδία των δήθεν επανασυνδέσεων που εξαγγέλθηκαν από την συγκυβέρνηση της τρόϊκας. Ζητάμε την άμεση επανασύνδεση όλων των κομμένων ηλεκτροδοτήσεων και στα περίπου 2.000 νοικοκυριά του Δήμου Πατρέων αλλά και σε αυτά της ευρύτερης περιοχής. Ζητάμε επίσης δωρεάν ρεύμα στα νοικοκυριά ανέργων – ανασφάλιστων και όσων έχουν εισοδήματα που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας. Κανένα νοικοκυριό χωρίς ηλεκτροδότηση. Και να μην ξεχνάμε: Όσοι σήμερα έχουν ρεύμα, αύριο μπορεί να μην το έχουν.

Για να συζητήσουμε όλα αυτά και από κοινού να αποφασίσουμε πώς θα δράσουμε, σας καλούμε:
τη Δευτέρα στις 13/1/2014, στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ, ώρα 7 30’ μμ, σε ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΑΜΠΑΤΡΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ με θέμα:

Κινητοποίηση για άμεση επανασύνδεση της ηλεκτροδότησης
και στα 2.000 νοικοκυριά του Δήμου Πατρέων.

Στην Παμπατραϊκή Συνέλευση η ημερήσια διάταξη είναι ανοιχτή και σε άλλα ζητήματα, και κυρίως αυτά που αφορούν στην οργάνωση της κοινωνικής αλληλεγγύης και αντίστασης.

Η οργάνωση σε τοπικό επίπεδο αποτελεί τη μόνη απάντηση στο φόβο που καλλιεργείται από την εξουσία, στην επίθεση φτωχοποίησης και κοινωνικού αποκλεισμού που δέχεται η κοινωνία μας. Οι επιτροπές γειτονιάς, οι λαϊκές συνελεύσεις, οι δομές αλληλεγγύης, οι αδιαμεσολάβητοι αγώνες «από τα κάτω» είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να οργανώσουμε συλλογικά την καθημερινή μας αντίσταση ενάντια σε αυτούς που φτωχοποιούν και λεηλατούν τη ζωή μας.

Η ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ


Comments are closed.